Šokoladinė pusryčių košė orkaitėje

Šitą šokoladinę pusryčių idėją tikrai įsirašau į savaitės TOP. Daug skaniau už paprastą košę, o ir prie puodo stovėt nereikia. Gaunasi dvi nedidelės porcijos, pats tas lengvai pradėti rytą.

Vienam 15 cm skersmens indui naudojau:
Sunokęs bananas
Puodelis pilno grūdo avižinių dribsnių
Puodelis migdolų pieno
2 valgomieji šaukštai 100% kakavos
1-2 šaukštai klevų sirupo arba medaus
Žiupsnis druskos ir 1/3 šaukštelio kepimo miltelių

Orkaitę įkaitinti iki 175 laipsnių C. Bananą gerai sutrinti ir sumaišyti su likusiais ingredientais. Kepti 25 minutes ir dar apie 5 minutes palaikyti išjungtoje orkaitėje, kai baigs kepti.