Kepti Baklažanai su Pievagrybiais

Kepti baklažanai su pievagrybiais

Kepti baklažanai su pievagrybiais tikrai gali būti greitas ir sveikas garnyras prie omleto. Super skanu ir su paskrudinta duona!

Kepti baklažanai su pievagrybiais

REIKĖS:

  • Baklažano;

  • 150g pievagrybių;

  • Druskos, pipirų;

  • Alyvuogių aliejaus, ghi sviesto;

  • Česnako (nebūtina).

GAMYBA:

  • Orkaitę įkaitiname iki 190°C. Skardą išklojame kepimo popieriumi. Baklažaną supjaustome mažais kubeliais, suberiame ant kepimo popieriaus ir apibarstome druska. Paliekame, kad baklažanai išskirtų vandenį;

  • Nulupame ir susmulkiname pievagrybius, česnaką. Tada baklažanus, paspausdami, nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Dedame į orkaitę 5min. Pievagrybius su česnaku 3-4min pakepiname ant šlakelio ghi sviesto keptuvėje;

  • Pakepintus pievagrybius ir česnaką įmaišome į baklažanus (jei yra skysčio, nusausiname popieriniu rankšluosčiu), pabarstome pipirais, kitais prieskoniais, užpilame šlakeliu alyvuogių aliejaus ir paliekame orkaitėje dar 5 min.

Kepti baklažanai su pievagrybiais

 

 

Parašykite komentarą