Avokadas Keptoje Tortilijoje

Avokadas Tortilijoje

Jei ir jums, kaip ir man, po tortilijų gaminimo visada lieka pora tortilijų blynų, štai lengva pusryčių ar užkandžio idėja, kaip juos panaudoti.


Tereikės sunokusio avokado, bei trupučio tarkuoto, mėgstamo sūrio.


Avokadą sutriname, bei šiek tiek padruskiname;
Tortiliją pabarstome tarkuotu sūriu, tepame trintą avokadą, tada vėl dedame truputį sūrio;
Išteptą tortiliją perlenkiame, šiek tiek paspaudžiame ir dedame į įkaitintą keptuvę;
Ant vidutinės ugnies kepame apie 3 min, tada apverčiame ir pakepame dar tiek pat. Tortilijai tereikia sušilti, kad pasilydytų sūris.
P.S. Nepadauginkite įdaro, kad pakepta tortilija lengvai susipjaustytų!


🙂 Kažkaip įtariu, kad tokias „sumuštinio“ versijas valgytų ir vaikai.