Su čija sėklų desertais ir pudingais galima drąsiai varijuoti naudojant įvairių rūšių jogurtus, sėklas, vaisius ir kitus naudingus priedus. Šiam gražuoliui reikės (~2 porcijos):
- Indelio graikiško jogurto (400g) ;
- 2 valg. šaukštų čija sėklų;
- Valg. šaukšto agavų sirupo;
- 2 valg.šaukšto kokoso drožlių;
- Stiklinės migdolų ar kitokio mėgstamo pieno;
- Banano;
- Riešutų sviesto papuošimui.
Čija sėklas išbrinkinti migdolų piene. Pusę indelio jogurto sumaišyti su kokoso drožlėmis, o kitą pusę – su agavų sirupu. Sluoksniojame : vieną po kito jogurto sluoksnius ir išbrinkintas čija sėklas viršuje. Puošiame šaukšteliu jogurto, riešutų sviestu, kokoso drožlėmis ir bananu. Skanaus!