Čija sėklų pudingas su migdolų pienu

Čija sėklų pudingas su migdolų pienu

Su čija sėklų desertais ir pudingais galima drąsiai varijuoti naudojant įvairių rūšių jogurtus, sėklas, vaisius ir kitus naudingus priedus. Šiam gražuoliui reikės (~2 porcijos):

  • Indelio graikiško jogurto (400g) ;
  • 2 valg. šaukštų čija sėklų;
  • Valg. šaukšto agavų sirupo;
  • 2 valg.šaukšto kokoso drožlių;
  • Stiklinės migdolų ar kitokio mėgstamo pieno;
  • Banano;
  • Riešutų sviesto papuošimui.

Čija sėklų pudingas su migdolų pienu

 

Čija sėklas išbrinkinti migdolų piene. Pusę indelio jogurto sumaišyti su kokoso drožlėmis, o kitą pusę – su agavų sirupu. Sluoksniojame : vieną po kito jogurto sluoksnius ir išbrinkintas čija sėklas viršuje. Puošiame šaukšteliu jogurto, riešutų sviestu, kokoso drožlėmis ir bananu. Skanaus!

 

Parašykite komentarą