Su čija sėklų desertais ir pudingais galima drąsiai varijuoti naudojant įvairių rūšių jogurtus, sėklas, vaisius ir kitus naudingus priedus. Šiam gražuoliui reikės (~2 porcijos):

  • Indelio graikiško jogurto (400g) ;
  • 2 valg. šaukštų čija sėklų;
  • Valg. šaukšto agavų sirupo;
  • 2 valg.šaukšto kokoso drožlių;
  • Stiklinės migdolų ar kitokio mėgstamo pieno;
  • Banano;
  • Riešutų sviesto papuošimui.

Čija sėklų pudingas su migdolų pienu

 

Čija sėklas išbrinkinti migdolų piene. Pusę indelio jogurto sumaišyti su kokoso drožlėmis, o kitą pusę – su agavų sirupu. Sluoksniojame : vieną po kito jogurto sluoksnius ir išbrinkintas čija sėklas viršuje. Puošiame šaukšteliu jogurto, riešutų sviestu, kokoso drožlėmis ir bananu. Skanaus!

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *