Kepti baklažanai su pievagrybiais tikrai gali būti greitas ir sveikas garnyras prie omleto. Super skanu ir su paskrudinta duona!

Kepti baklažanai su pievagrybiais

REIKĖS:

  • Baklažano;

  • 150g pievagrybių;

  • Druskos, pipirų;

  • Alyvuogių aliejaus, ghi sviesto;

  • Česnako (nebūtina).

GAMYBA:

  • Orkaitę įkaitiname iki 190°C. Skardą išklojame kepimo popieriumi. Baklažaną supjaustome mažais kubeliais, suberiame ant kepimo popieriaus ir apibarstome druska. Paliekame, kad baklažanai išskirtų vandenį;

  • Nulupame ir susmulkiname pievagrybius, česnaką. Tada baklažanus, paspausdami, nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Dedame į orkaitę 5min. Pievagrybius su česnaku 3-4min pakepiname ant šlakelio ghi sviesto keptuvėje;

  • Pakepintus pievagrybius ir česnaką įmaišome į baklažanus (jei yra skysčio, nusausiname popieriniu rankšluosčiu), pabarstome pipirais, kitais prieskoniais, užpilame šlakeliu alyvuogių aliejaus ir paliekame orkaitėje dar 5 min.

Kepti baklažanai su pievagrybiais

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *